Over ons

Folkers Zonweringen is al ruim drie decennia hét adres voor zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren in Emmeloord en wijde omgeving. Een écht familiebedrijf, waar men weet dat een klant pas tevreden is, als deze terugkomt.
Kwaliteit, duurzaamheid en betrokkenheid.
Folkers Zonweringen staat voor het leveren van kwaliteitsproducten. Zo zijn wij Selected Dealer van enkele topspelers op zonweringgebied, zoals Brustor, Roma, Weinor, Sunmaster, Erhardt, Unilux horren, Sunway raamdecoratie, Schlappi Markiezen en Novoferm garagedeuren. Hoogwaardige producten die met een gerust hart aan uw woning gemonteerd kunnen worden.
Niets frustrerender dan een investering aan uw woning, waar u meer nawerk van heeft dan plezier. Folkers Zonweringen gaat dan ook voor producten met een lange levensduur. Waarom zou u willen investeren in zonwering dat na vijf jaar al weer aan vervanging toe is?
Geen enkele woning is gelijk en ieders wensen zijn anders. Folkers Zonweringen bepaalt dan ook niet wat u nodig heeft, dat doet u zelf!
Bezoek gerust de showroom in Emmeloord. Aan de hand van enkele voorbeelden en een informatief gesprek krijgt u een goed beeld van wat er geschikt is voor woning én uw portemonnee.

Bellen of via de website een offerte opvragen is uiteraard ook mogelijk. Via een ‘aan huis’-bezoek kan er deskundig advies worden gegeven, of een passende offerte worden opgesteld.

Folkers Zonweringen omdat:

  • Ruime en up to date showroom!
  • Offerte op maat bij de klant thuis
  • Volledige garantie die meestal verder gaat dan de fabrikant ons biedt.
  • Eigen VCA-gecertificeerde onderhoudsdienst
  • Eenvoudig te bereiken, eigen parkeerplaatsen!
  • Regelmatig speciale aanbiedingen
  • Wij kwaliteit voorop stellen!